Cautare

673 de rezultate pentru "telefonie fixa" (5.79 secunde)
Operatorul de telefonie fixa RomTelecom analizeaza posibilitatea achizitionarii unor firme care ofera servicii de conectare la Internet in diferite cartiere, a declarat ieri directorul coordonator de servicii de infrastructura al companiei, Victor Voicu, citat de Mediafax.
Facturile la telefonie mobila si fixa, la internet, dar si la utilitati (gaz, curent electric) se pot achita de la ATM-urile bancilor fara a plati comisioane, daca platile se fac dintr-un cont in lei.
Multe institutii de credit verifica la operatorul de telefonie fixa existenta postului telefonic si bonitatea clientului. La multe banci se cere si copie dupa ultima factura la telefonul fix sau la mobil.
"In urma fuziunii, UPC Romania isi va consolida pozitia pe piata telecomunicatiilor, devenind astfel o prezenta mai importanta pe piata furnizorilor de televiziune prin cablu, telefonie fixa si Internet, putand concura cu succes la nivel national cu cele mai importante companii din domeniu", se arata in proiectul de fuziune publicat in Monitorul Oficial.
Dintre cei care platesc facturi pentru servicii de telecomunicatii (Internet, televiziune, telefonie fixa) 34% obisnuiesc sa plateasca toate aceste servicii deodata si prefera sa mearga direct la ghiseul furnizorului (66%), la posta (18%) sau la casieriile bancilor (10%).
Potrivit studiului GfK Omnibus, realizat in luna iunie 2010, pe un esantion de 1000 de persoane din mediul urban si rural, o gospodarie cheltuie in medie 340 lei pe luna pentru plata utilitatilor si serviciilor de telefonie fixa, Internet si televiziune.
Este esentiala luarea, cat mai repede posibil, a masurilor de remediere a situatiilor care au dus la declansarea procedurilor de incalcare a Tratatului", a avertizat Leonard Orban.Comisia Europeana a solicitat, la 27 octombrie 2011, Germaniei si Romaniei sa ia masuri, in termen de doua luni, in vederea asigurarii conformitatii depline cu normele UE in domeniul pastrarii datelor, subiect ce a dat nastere la controverse, legea respectiva fiind declarata neconstitutionala atat in Germania, cat si in Romania.Comisia Europeana cere furnizorilor de telefonie fixa, mobila si Internet sa stocheze, timp de sase luni, toate datele legate de convorbirile telefonice si schimbul de email-uri, cu exceptia continutului corespondentei electronice sau al convorbirii telefonice.
servicii de telefonie fixa si mobila, servicii Internet, telefoane mobile,computere, componente, imprimante si alte produse IT, produse electronice, camere foto, cosmetice, produse de ingrijire si lista poate continua.
Pentru susținerea activitaților si operațiunile din Romania, Grupul Rompetrol continua parteneriatul strategic semnat cu Romtelecom, ce include servicii integrate precum telefonie fixa, date, acces la internet sau gazduire date.
Prezenta pe piata romaneasca din 1992, UPC este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din Romania, furnizand servicii de televiziune prin cablu si prin satelit, internet de mare viteza si telefonie fixa digitala.
Piata din Ungaria este una destul de asemanatoare cu cea locala, cel putin in privinta concurentei, avand in vedere ca principalii jucatori in domeniu sunt UPC, Digi (RCS&RDS) si grupul german Deutsche Telekom, companii care domina segmentul de televiziune, internet si telefonie fixa si in Romania.
RCS&RDS (care ofera si servicii de cablu TV, internet si telefonie fixa) anunta ca si abonatii sai la serviciile de internet prin fibra optica pot accesa gratuit internetul in zonele unde sunt hotspoturi Wi-FI instalate, inclusiv in Centrul Vechi.
de o saptamana, un abonat Telekom din zona Tei (mai precis de pe Strada Inginerilor Tei) nu mai are internet, televiziune si telefonie fixa.
Peste acest nivel, se adauga o suma fixa de 6.000 de lei si o cota de 2% - calculata la valoarea ce depaseste 200.000 de lei.
Rata lunara este 1,5 milioane, iar dobanzile sunt 9,9% dobanda fixa in primele trei luni, apoi 12,1% semestrial. ... In primele trei luni dobanda bancii este fixa, 9,95%.
Eximbank, Banca de Export - Import a Romaniei, a lansat un produs de finantare pentru firmele mici si mijlocii (IMM) cu actionariat majoritar feminin, pentru care dobanda este fixa si subventionata cu 5%, a spus presedintele bancii, Carmen Radu."Firmele mici si mijlocii cu actionatiat majoritar feminin pot obtine imprumuturi de pana la 100.000 euro, pe o perioada de cel mult cinci ani, pentru care dobanda este subventionata cu 5% si fixa pe toata perioada derularii creditului", a mentionat presedintele Eximbank Romania, Carmen Radu.
a€žChiar daca imi doresc sa ajung presedintele Camerei, este inadmisibil ca in Regulamentul Camerei Deputatilor sa nu existe nici o prevedere care sa controleze puterea presedintelui Camerei de a lua decizii, de a supune la vot ceea ce i se cere, de a fixa ordinea de zi, de a fixa programul de lucru si de a incheia sedintele atunci cand doreste.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat ieri ca este impotriva ideii ca alegerile sa fie organizate intr-o zi lucratoare, considerand ca o astfel de masura nu va mari participarea la vot, dar ar fi de acord ca printr-o lege sa se stabileasca o data fixa pentru alegeri.
La creditele Expresso pentru nevoi personale nenominalizate, dobanda variabila va fi cu 2 % mai redusa, la 26% pe an, iar dobanda fixa va cobori de la 24% pe an la 22% pe an.
Reprezentantul Ministerului Finantelor Publice a precizat ca va fi vorba de un impozit pe terenul agricol, nu pe productia obtinuta din exploatarea acestuia, urmind sa fie aplicata o suma fixa pe hectar.
google-analytics.com